Cateva cuvinte

In primul rand as vrea va multumes ca imi vizitati blogul ,pentru cei care cunosc animale la ananghie si vor sa incerce sa le dea spre adoptie pot posta aici ,la fel si pentru cei care vor sa adopte pot sa isi faca aici public anuntul.Multumesc !

duminică, 13 februarie 2011

O realitate cruda

Realitatea tristă şi anormală pentru unii, înseamnă hrană pentru vietnamezi. Carnea de câine se vinde în măcelării foarte bine. Pe bucăţi, un câine întreg sau doar organele. Fiecare după cum preferă, transformându-se astfel, pentru noi ceilalţi care vedem în câine un adevărat companion, un fel de… canibali.
Totuşi, multe abatoare de câini au fost închise săptămâna trecută, din cauza unei epidemii de holeră, autorităţile din Hanoi temându-se ca nu cumva, oamenii să ia crutna boală de la carnea pe care o consumă. În anumite locuri doar, pe stradă, în cuşti, vezi câini simpatici şi grăsuţi, aşteptânu-şi călăii. Un pas mai încolo, câini tăiaţi îşi aşteaptă cumpărătorii dornici să pregătească masa pentru familie. Oare cei din cuşti, nu simt necazul care îi paşte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu